Home -> Levertijden en prijzen ->

Levertijden en prijzen.

Afhankelijk van uw specifieke wensen wat betreft het verbeteren van uw woning zijn wij in staat u de meest optimale en scherpe aanbieding te doen.

U kunt op onze website de offerte aanvraag invullen en wij nemen z.s.m telefonisch contact met u op om uw wensen te bespreken. Wilt u liever persoonlijk advies en ondersteuning, dan kunt u met één van onze adviseurs een afspraak maken. Als de afspraak bij u thuis plaats vindt, horen wij uw wensen aan en meten wij direct alles op wat u eventueel vervangen zou willen hebben. Bij nieuwbouw projecten of aanbouw projecten bekijken we de situatie en noteren we alles wat u nodig heeft.

Nadat u bij ons een offerte aanvraag heeft ingediend, ontvangt u binnen 3 werkdagen een passend aanbod.

Besluit u op de offerte in te gaan, dan maken wij met u afspraken over de levering en montage. Dit doen wij in goed overleg met u en met eventuele aannemers en/of projectleiders. Door de goede onderlinge samenwerking met onze leveranciers zijn wij in staat sneller te leveren dan de gemiddelde bedrijven. Levering kan al binnen twee weken. Met uitzondering van speciaal geproduceerde producten.

Optimale begeleiding en advies Bij onze eerste ontmoeting nemen wij voorbeelden van kozijnprofielen mee. Wij geven u informatie over onze kozijnen en beantwoorden zo duidelijk mogelijk uw vragen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook voorlichten over de eventuele benodigde vergunningen die u nodig zult hebben voor uw wensen.

Onze mensen staan u graag te woord en zijn u graag van dienst.

Direct Kozijnen heeft gedurende de jaren zich kunnen specialiseren in het leveren van producten zoals kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen, (schuif)puien, rolluiken, gevelbekleding en meer. De ‘core business’ van Direct Kozijnen is: optimale service en begeleiding, een scherp concurrerende tarief en korte levertijden.
Voor alles op het gebied van woningverbetering: Direct Kozijnen, Ruilstraat 47, 3023 XL Rotterdam
T 010 - 47 77 847
F 010 - 47 77 875
M 06 - 248 57 222
E info@directkozijnen.com