Home -> Raam kozijnen -> Kozijn Profielen ->

Kunststof raam kozijnen.

Direct Kozijnen levert kunststof raam kozijnen van het merk REHAU. Deze heeft 2 verschillende type kunststof kozijnen voor u beschikbaar.

Met meer dan 50 jaar ervaring, de strenge Duitse kwaliteitsnormen gekoppeld aan de eisen die de Nederlandse markt stelt aan de vormgeving van profiel en raam, behoren de kozijnen en profielen van REHAU tot de beste op de wereldmarkt.

Elk type kunststof kozijn heeft zijn eigen specifieke kenmerken en uitstraling. Hieronder worden de verschillen profielen stuk voor stuk uitgelegd.

- Vlak kunststof kozijn (REHAU)
Ramen met een vlak aanzicht zijn strak en modern. Bij de met staal versterkte 70 mm systeem staan warmte, veiligheid en comfort op nummer 1 als het gaat om uw leefomgeving. Dit systeem is de oplossing voor het verhogen van de kwaliteit van uw leven in en rondom uw huis. Kenmerkend voor de vlakke kozijnprofielen is het vlakke aanzicht van de gevel.

- Verdiept kunststof kozijn (REHAU)
Een meer robuust en traditionele uitstraling, net zoals bij de houten kozijnen, krijgt men met een verdiept profiel. De 115 mm profielen zijn afgeleid van de houtmaten. De diepe kozijnen vertonen meer reliëf en passen perfect bij de Nederlandse nieuwbouw en renovatie-eisen. Kalven en andere stijlen zijn goed na te fabriceren.
Een verdiept profiel heeft enkele voordelen:
- Door de toepassing van zeer dik glas heeft dit kozijn een hoge geluidsisolatie.
- Meerkamer principe en daardoor zeer goede thermische isolatie.
- De kozijnen hebben stabiel en inbraakwerende ramen en deuren door grote staalversterkingskamer.
- De kozijnen met verdiept profiel zijn zowel met als zonder aanslag beschikbaar.

- Schuifraam (REHAU)
Deze profielen zijn een kopie van de oud hollandse schuiframen uit de jaren '30 die voldoet aan de eisen van hedendag. Het bovenlicht is eventueel uitneembaar. Het monderraam heeft een draai-kiep functie en het middenkalf een waterholletje. Er zijn vele varianten op het verhuisraam mogelijk. Zelfs getoogde uitvoeringen zijn mogelijk.

Om de veiligheid te bewaken word vaak ook gekozen voor Glas, hang- en sluitwerk van goede kwaliteit.
Bekijk hier de mogelijkheden van de glas of hang- en sluitwerk.

kunststof raam kozijnen
Direct Kozijnen heeft gedurende de jaren zich kunnen specialiseren in het leveren van producten zoals kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen, (schuif)puien, rolluiken, gevelbekleding en meer. De ‘core business’ van Direct Kozijnen is: optimale service en begeleiding, een scherp concurrerende tarief en korte levertijden.
Voor alles op het gebied van woningverbetering: Direct Kozijnen, Ruilstraat 47, 3023 XL Rotterdam
T 010 - 47 77 847
F 010 - 47 77 875
M 06 - 248 57 222
E info@directkozijnen.com