Home -> Garantie en Certificaten ->

Garantie en Certificaten.

Certificaten:

Direct Kozijnen is voor de verschillende instanties gecertificeerd, ieder vanuit zijn eigen specialisme. Onderstaand ziet u een overzicht van de diverse certificeringen.

KOMO-keurmerk: Met het KOMO-keurmerk kan de bouwsector van de kwaliteit van producten, processen, systemen en diensten op aan. KOMO is een collectief keurmerk. KOMO staat voor onbetwiste kwaliteit. Gebruik van KOMO-gecertificeerde producten en processen verhoogt de efficiency in het bouwproces en verlaagt de faalkosten. Met de KOMO-keurmerk staat u sterker.

Politiekeurmerk Veilig Wonen: De certificeringregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen is een veiligheidsinstrument dat bijdraag aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en buurten en wijken. Woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) hebben tot 90% minder kans op een geslaagde inbraak!

Garantie:

Met het vervangen van uw kozijnen, deuren etc is een hoog investeringsbedrag gemoeid. Belangrijk is zekerheid te hebben over de afwikkeling van klachten en schade na uw oplevering. Zowel het product als het bedrijf moeten top zijn. Het bedrijf moet vooraf schriftelijk kunnen aantonen welke garanties zij verlenen en hoe hun service is georganiseerd.

Direct Kozijnen levert 10 jaar garantie op alle standaard kozijnen. Voor meer details of de garantie voor een specifiek product kun u contact opnemen met ons.

certificaten kozijnen
Direct Kozijnen heeft gedurende de jaren zich kunnen specialiseren in het leveren van producten zoals kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen, (schuif)puien, rolluiken, gevelbekleding en meer. De ‘core business’ van Direct Kozijnen is: optimale service en begeleiding, een scherp concurrerende tarief en korte levertijden.
Voor alles op het gebied van woningverbetering: Direct Kozijnen, Ruilstraat 47, 3023 XL Rotterdam
T 010 - 47 77 847
F 010 - 47 77 875
M 06 - 248 57 222
E info@directkozijnen.com