Home -> Schuifpuien ->

Hefschuifpuien.

Wilt u meer open ruimtes, een fraaie en ruime opening naar uw tuin of balkon zonder dat u binnen of buiten al te veel ruimte verliest?

Dan is een schuifpui de ideale oplossing. Direct kozijnen levert schuifpuien in vele kleuren en maten (maximale elementgrootte: 6m x 2.5m).

U heeft bijna altijd zelf de keuze uit hoeveel onderdelen uw schuifpui wordt opgebouwd. Tegenwoordig wordt meestal gebruik gemaakt van HR++ glas. De glas en kozijn samen zijn daardoor erg zwaar. De kozijnen zijn voorzien van zware staalversterking voor optimale stabileit. Vanwege het gewicht kunnen er restricties zijn in de maximale breedte van de afzonderlijke schuifbare delen. Onze adviseurs kunnen u informeren over de mogelijkheden.

Om de veiligheid te bewaken word vaak ook gekozen voor Glas, hang- en sluitwerk van REHAU.
Bekijk hier de mogelijkheden van de glas of hang- en sluitwerk.

schuifpui
Direct Kozijnen heeft gedurende de jaren zich kunnen specialiseren in het leveren van producten zoals kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen, (schuif)puien, rolluiken, gevelbekleding en meer. De ‘core business’ van Direct Kozijnen is: optimale service en begeleiding, een scherp concurrerende tarief en korte levertijden.
Voor alles op het gebied van woningverbetering: Direct Kozijnen, Ruilstraat 47, 3023 XL Rotterdam
T 010 - 47 77 847
F 010 - 47 77 875
M 06 - 248 57 222
E info@directkozijnen.com