Home -> Hangwerk en sluitwerk ->

Hangwerk en sluitwerk.

Direct Kozijnen heeft een ruim keuze in hang- en sluitwerk.

Een kozijn is niet compleet zonder Hand- en sluitwerk. veilighied, design, gemak en energiezuinig spelen een rol bij het kiezen van het beslag. Wij kunnen u adviseren over al deze aspecten en u het product leveren dat perfect aansluiten op uw wensen en behoeftes.

Direct Kozijnen levert hand- en sluitwerk van o.a. het merk G-U, Windhause. De meeste producten van deze merken hebben het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Politie Keurmerk Veilig Wonen heeft solide maatregelen tegen insluiping van buitenaf genomen. De veiligheids-meerpuntssluiting biedt bescherming via alle soorten buitendeuren en ramen. Alle komponenten van de veiligheids-meerpuntssluiting zijn uitstekend op elkaar afgestemd. Ze bieden een hoge veiligheid en probleemloos funktioneren voor een leven lang.


1. Individuele bescherming
Het modulaire raamonderdelenconcept maakt een op individuele wensen afgestemd veiligheidsniveau mogelijk.


2. Eenvoudige afstelling
De nieuwe sluitsysteem laat zich handmatig vertsellen en maakt een eenvoudige instelling van de sluiting mogelijk.


3. Hoe kwaliteit
De hoogwardige en solide kwaliteit is gegarandeerd door het RAL-keurmerk voor sloten en beslag. Met geringe inspanning kunnen de veiligheidstreden aangepast en -afhankelijk van het systeem- tot WK2 opgewaardeerd worden.


4. Energiebesparing
De meervoudige ventilatiestand maakt verschillende kiepstanden van het raam mogelijk. Op die manier wordt een continue toevoer van frisse lucht mogelijk zonder significant energieverlies mogelijk.


5. Knap Design
Een aantrekkelijk design geeft uw kozijn iets extra´s.


6. Flexibele inbouw achteraf
Het systeem laat zich gemakkelijk uitbreiden en maakt daarbij additionele functies mogelijk.

Hang-sluitwerk
Direct Kozijnen heeft gedurende de jaren zich kunnen specialiseren in het leveren van producten zoals kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen, (schuif)puien, rolluiken, gevelbekleding en meer. De ‘core business’ van Direct Kozijnen is: optimale service en begeleiding, een scherp concurrerende tarief en korte levertijden.
Voor alles op het gebied van woningverbetering: Direct Kozijnen, Ruilstraat 47, 3023 XL Rotterdam
T 010 - 47 77 847
F 010 - 47 77 875
M 06 - 248 57 222
E info@directkozijnen.com