Home -> Glas ->

Glas.

Direct Kozijnen kan u een ruime keuze aan beglazing aanbieden: diverse soorten dubbel glas, geluid- en zonwerend glas. Deze beglazing draagt bij aan het wooncomfort en de veiligeheid.

Door te kiezen voor goed isolerend glas kunt u de isolatiewaarde van uw woning verhogen en de veiligheid verbeteren. Met standaard isolatieglas houdt u de kou goed buiten en kunt u goed op uw gasverbruik besparen. Met HR+ isolatieglas en HR++ isolatieglas kunt u één stap of twee stappen verder gaan in de isolatie van uw huis met dubbel glas. Nog betere isolatie en meer besparing zijn het gevolg.

In woningen met veel glas is speciaal zonwerend dubbel glas een milieuvriendelijke, efficiënte oplossing. Heeft u last van geluidsoverlast? Overweeg dan eens dit geluid te reduceren met ons geluidwerend dubbel glas.

Om de veiligheid te bewaken word vaak ook gekozen voor kozijnen, deuren, hang- en sluitwerk van REHAU.
Bekijk hier de mogelijkheden van de kozijnen, deuren, glas of hang- en sluitwerk.

Direct Kozijnen heeft gedurende de jaren zich kunnen specialiseren in het leveren van producten zoals kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen, (schuif)puien, rolluiken, gevelbekleding en meer. De ‘core business’ van Direct Kozijnen is: optimale service en begeleiding, een scherp concurrerende tarief en korte levertijden.
Voor alles op het gebied van woningverbetering: Direct Kozijnen, Ruilstraat 47, 3023 XL Rotterdam
T 010 - 47 77 847
F 010 - 47 77 875
M 06 - 248 57 222
E info@directkozijnen.com