Home -> Disclaimer ->

Disclamer Directkozijnen.nl.

Hoewel de inhoud van Directkozijnen.nl met de nodige zorg is samengesteld kunnen aan deze teksten geen rechten ontleend worden. Direct Kozijnen is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van het gebruik van de op Directkozijnen.nl geboden informatie. Direct Kozijnen behoudt het auteursrecht op de teksten alsmede de illustraties, logo's en andere beelden gebruikt op Directkozijnen.nl. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan de geboden informatie voor commercieel gebruik te verspreiden. Via de contact-pagina kunt u contact opnemen voor informatie over gebruik van het materiaal.

Hoewel Direct Kozijnen natuurlijk erg geïnteresseerd is in de bezoekers van haar site, wil Direct kozijnen benadrukken dat de bezoekersinformatie slechts gebruikt wordt om statistische gegevens te genereren. Webformulierinformatie door bezoekers zelf verstrekt wordt wel gebruikt om vragen en/of opmerkingen te beantwoorden maar zal niet, zonder kennisgeving, aan derden worden verstrekt.

Direct Kozijnen heeft gedurende de jaren zich kunnen specialiseren in het leveren van producten zoals kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen, (schuif)puien, rolluiken, gevelbekleding en meer. De ‘core business’ van Direct Kozijnen is: optimale service en begeleiding, een scherp concurrerende tarief en korte levertijden.
Voor alles op het gebied van woningverbetering: Direct Kozijnen, Ruilstraat 47, 3023 XL Rotterdam
T 010 - 47 77 847
F 010 - 47 77 875
M 06 - 248 57 222
E info@directkozijnen.com